TAPETSERARGRUPPEN SVÄNGEN

Tapetserargruppen Svängen driver en möbeltapetserarverkstad belägen i centrala Hökarängen i Stockholm. Vi utför helrenovering av möbelstoppningar och klädslar, samt tjänster inom sömnad och inredning. Vi prioriterar ekologiska alternativ och tillsammans med kunden vill vi arbeta för en mer hållbar konsumtion.

Inom möbeltapetsering ligger fokus på att vårda och behålla, i motsats till slit-och-släng. Genom att skonsamt renovera och återskapa besparar vi både miljön och värnar om vår möbelhistoria. Äldre möbler och god design är en kulturskatt som vi vill vara med att bevara. Med ett gediget hantverkskunnande kan vi utföra kvalitativa arbeten som ger möbler nytt liv.

Vår verkstad fungerar också som butik och samlingspunkt. Där idéer och inspiration kan växa, projekt ta form och problem lösas. Detta hoppas vi resulterar i slutprodukter som vi tillsammans kan vara stolta över.

Medarbetarna i Tapetserargruppen Svängen är alla utbildade möbeltapetserare vid Träakademien, Mittuniversitetet. Vi har tillsammans två kandidatexamen och en högskoleexamen i ämnet, samt två gesällbrev.

Välkommen!

Kontakt

 
Tapetserargruppen Svängen AB

verkstad@tapetserargruppen.com

Hökarängsplan 9
123 56 Farsta

Tel: 076 314 07 61

T-bana: Hökarängen

Öppettider:
Tis-Fre 12:00-18:00
Lör 11:00-15:00

Övrig tid gäller tidsbokning.