kronans_apotek

KRONANS APOTEK

Kronans Droghandel Apotek AB är Sveriges tredje största apotekskedja med mer än 300 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Vi sätter dig som kund i fokus.

Vi är stolta över att få välkomna dig till något av våra apotek, där du kan hämta ut dina recept och hitta produkter för din hälsa och skönhet. Kronans Droghandel Apotek AB vill alltid ge dig som kund den bästa möjliga service. Vårt mål är att ge dig som kund en bättre hälsa och välbefinnande.

Vi vill ha långsiktiga relationer med dig genom att erbjuda rådgivning och service, med integritet och omtanke, utifrån dina behov.

Vi har kunskap om allt som rör kundernas egen vård, skönhet och hälsa. Här är våra medarbetares kompetens och motivation oerhört viktig.

Vår kärnverksamhet är de receptbelagda läkemedlen. Vi ser våra apotek som en viktig del av svensk hälso- och sjukvård. På våra apotek möter vi i regel patienterna oftare än läkaren och sjuksköterskorna. Apoteken har därför också en viktig uppgift att förmedla rådgivning och information till patienterna. Inte minst för att säkra en god läkemedelsbehandling.

Vi är ett modernt apotek för kunden i tiden.

FAKTA

Mer än 300 apotek i hela Sverige
Mer än 2 200 medarbetare
Cirka 21 procents marknadsandel

Kontakt

 

JULMARKNADEN den 27 nov  11:00 – 16:00
NYÅRSAFTON 10:00-14:00

Vardagar
09:00-18:00

Helger
Stängt

Adress
Hökarängsplan 18 , 123 56 Farsta

Kundservice
Tel: 0771 – 612612