VÅRDCENTRALEN HÖKARÄNGEN

Välkommen till oss!

Som patient hos oss står hela du i centrum. Vill du diskutera din hälsa, få hjälp vid vardagliga besvär eller har du en långvarig sjukdom som behöver uppföljning – vi finns här när du behöver oss.

Hökarängens Vårdcentral startas av en grupp läkare, samtliga specialister i allmänmedicin, som enas i sin vilja ge god vård till alla. Vi tror att god vård handlar om:

  • Långsiktighet: vård genom livets alla skeden för att tillsammans ge dig bästa förutsättningar för god hälsa på lång sikt. Vi gör vårt yttersta för att du ska få träffa den läkare och sköterska du valt vid varje besök hos oss
  • Kunskap: vi vill vara uppdaterade och pålästa för att kunna ge dig som patient den bästa vården här hos oss. Vi vill också ha ett utvecklat kontaktnät med andra specialistläkare och vårdgivare för att kunna hjälpa dig när du behöver mer än vad vi kan erbjuda på vårdcentralen.
  • Tillgänglighet: det är lätt att besöka oss, oavsett om det gäller akuta besvär och sjukdomar eller planerade behandlingar och kontroller. Du ska kunna komma till oss både utan tidsbeställning (drop-in) och efter att ha bokat tid för besök per telefon eller via internet (MinaVårdkontakter)

Vårdcentralen Hökarängen AB är ett litet privatägt aktiebolag som startats och ägs av vårdcentralens läkare, i syfte att ge en högkvalitativ sjukvård till de boende i Hökarängen med omnejd och samtidigt ha en god arbetsmiljö. Vi har inga som helst kopplingar till storbolag eller riskkapitalbolag. Vi har vårdavtal med Stockholms Läns Landsting, vilket innebär att vi bedriver vård på deras uppdrag och på samma villkor som landstingsägda vårdcentraler.

Kontakt

Adress:
Hökarängsplan 1
123 56 Farsta
Telefon:
08 – 587 202 00Gå till vår hemsida för mer detaljerad information om öppettider och provtagning.
www.vchn.se